Mästertassen logga

 

Mästertassen

Misse talar

Korater

Katthälsa

Utställningar

Vad händer

Änglamissar

Miraya

Snurre

Solana

Doussi

Natell

Snurre

Snurre, världens snällaste katt, skulle fyllt 20 år idag, 9 december 2008, vi tänker på honom. Han blev nästan 20, och lämnade oss för en liten tid sedan, det känns som igår.

Snurre (IP S*Koraby's Joker) är världens snällaste katt! Han har många gånger imponerat även på veterinärer som pga hans stora lugn glömde bort att ge honom lugnande, och han sitter snällt och väntar medan man tar blodtryck, även om han tycker det är rätt onödigt att gå till veterinären över huvud taget.

Snurre föddes 9 december 1988. I januari 2007 blev han Topcat's (vår kattklubb) bästa veteran och bästa kastrat i sin kategori på ett klubbmästerskap och även månadens katt! Han var där tillsammans med sin många år yngre kompis Solana som prövade att vara på utställning för första gången.

Snurre är väldigt trygg och säker tycker Solana som en gång när hon blev lite rädd för en hund i närheten (kopplad dock) sprang till Snurre och lade nosen i hans päls i stället för att bry sig om matte och husse som egentligen var närmre.