Mästertassen logga

 

Mästertassen

Misse talar

Korater

Personlighet

Hälsa

Kinni/Sonic och Kosmos

Nimusse och Alfonzo

Soloo

Timmo och Frasse

Munni

Hanoo, Elise, Maja

Mai-Mai

Sessan, Ludde, Lady, Linn, Nebbis, Shiraz

I minne: Max, Morris, Prins, Gregory

Guchi och Rut

Felicia och Felix

Stamtavlor

Katthälsa

Utställningar

Vad händer

Änglamissar

Sessan, Ludde, Lady, Linn, Nebbis, Shiraz

Hos familjen Eva och Håkan Hellström i Uppsala bor Sessan (överst) och Linn (längst ner).

Rackarkatten Sessan (Tadashi's Sessan) född 2003 som tycker att hon ska stå i centrum jämt, med rätta förstås. Linn född 1999 är en mycket försiktig katt och anser som många andra katter att kattsugare (dammsugare) är högst otrevliga och bör undvikas till varje pris.

Hos Katarina Hellström bor Nebbiolo (Nebbis, ovanför Linn till höger) och Shiraz till vänster om Nebbis), båda halvsyskon till Matouf, Minoe och Natell, födda hösten 2007 hos Sweet Chil's. Nebbiolo vill gärna äta plast och annat gott och Shiraz trampar efter matte för att ha koll när matte är besvärlig och inte håller sig på sin plats.

 

I minne: Ludde (under Sessan till vänster) och Lady (till höger om Ludde) bodde hos familjen Eva och Håkan Hellström till för en tid sedan då de gick brt i en ålder av 16 respektive 14 år. Ludde (ChianMai's Amadeus) var en katt som älskade att åka bil och på semester och gärna socialiserade sig med de flesta så länge de uppförde sig som man skulle. Han gillade mat, kanske lite väl mycket enligt människorna, och var en vis katt som talade om när man var dum och tröstade när man var ledsen.Lady (Koraby´s Azur Ashanti) var släkting till Snurre! Hon var också precis som Snurre en katt med stor livsgnista. Lady är mamma till busan Linn (Tadashi´s Linn)och mormor till rackarkatten Sessan (Tadashi's Sessan).